2.8.2014 17:13

Πεζοδρόμια για… αυτοκίνητα [ΦΩΤΟ]

ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΕ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΟΔΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

Την ζοφερή πραγματικότητα της οδικής παιδείας των Χιωτών αποτυπώνουν φωτογραφίες που απέστειλε στο politischios.gr αναγνώστης του site.

Σε αυτές φαίνεται ξεκάθαρα το πώς ορισμένοι αντιλαμβάνονται το δικαίωμα που έχουν οι πεζοί στο κέντρο της πόλης, πόσο μάλλον όταν αποδεδειγμένα δεν είναι λίγοι οι συμπολίτες μας με αναπηρικά αμαξίδια που καθημερινά κυκλοφορούν στον δρόμο.  

Βενιζέλου, Ροδοκανάκη και πολλές φορές ακόμα και η Καλαμπόκα με τα υπερυψωμένα πεζοδρόμια αποτελούν τις βασικές εστίες παράβασης. Όλα αυτά βέβαια κάτω από τη μύτη της Τροχαίας Χίου, που είναι πασιφανές ότι κάνει ότι δεν βλέπει αυτά που έχουν δει μέχρι και οι πέτρες.

Δείτε παρακάτω τις εικόνες που απέστειλε στον «π» ο κ. Ν. Αντωνόπουλος

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε μας στο Google News. Μπείτε στην Viber ομάδα μας και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Νέα συνδρομή στον έντυπο «π» - Κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ