16.4.2012 16:24

Πέθανε ο σκυλάκος που πυροβολήθηκε

Τη Μεγάλη Παρασκευή πέθανε ο Μπόμπος, το σκυλάκι της Κατερίνα Δροσινού – Κουνέλη, που πυροβολήθηκε το Σάββατο το πρωί 7 Απριλίου 2012 στη γειτονιά Χριστός Βαρβάσι στην πόλη της Χίου.
Κάποιος – αν και όλοι στην περιοχή γνωρίζουν σε ποιον ανήκε αυτό το φιλικό και ήσυχο πλάσμα, το οποίο έφερε και περιλαίμιο και ταυτότητα – τον περίμενε, και τελικά τον πυροβόλησε προφανώς δύο φορές και από δύο πλευρές και μπροστά και πίσω.
Σύμφωνα με τη γνωμάτευση του υπεύθυνου κτηνιάτρου, το σκυλί πυροβολήθηκε από απόσταση μικρότερη των 10 μέτρων. Το ζώο νοσηλεύτηκε σε κτηνιατρείο της περιοχής, αφού το κορμάκι του ήταν γεμάτο σκάγια, όπως αποδεικνύεται από τις ακτινογραφίες.
Τα σκάγια, που ήταν διάσπαρτα μέσα του, προκάλεσαν βλάβες σε εσωτερικά όργανα. Το ζώο δεν έτρωγε και τελικά το πρόβλημα που είχε δημιουργηθεί στο έντερο του, ήταν η αιτία να καταλήξει προχθές.
Η ιδιοκτήτρια του ζώου μαζί με την Ευθυμία Μαλαξού, που είναι αναπληρωματικό μέλος του Φιλοζωικού Συλλόγου Χίου έχουν κάνει καταγγελία και στο Α.Τ. και στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Χίου.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ