1.7.2012 12:04

Πέθανε ο πρώην πρόεδρος της ΔΕΥΑΧ, Γιάννης Μουρούνας

ΑΦΗΣΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥ ΠΝΟΗ ΑΠΟ ΑΝΑΚΟΠΗ ΜΈΣΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟΥ ΤΟ ΣΚΑΦΟΣ

Αιφνίδιο θάνατο βρήκε το απογεύμα του Σαββάτου σε ηλικία 52 ετών ο πρώην πρόεδρος της ΔΕΥΑ Χίου, Γιάννης Μουρούνας και συγκεκριμένα απο ανακοπή καρδιάς ενω βρισκόταν μαζι με δυο φίλους του σε ιδιωτικό σκάφος ανοιχτά των Λιμνιών.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από το Λιμεναρχείο Χίου, οι τρεις φίλοι έπειτα πρωτοβουλία του Γ. Μουρούνα αποφάσισαν να πάνε μία βόλτα με το ιστιοπλοϊκό σκάφος του, ξεκινώντας απο το Λιμάνι του Λιθίου. 

Ξαφνικά και ενώ έπλεεαν ανοικτά από τα Λιμνιά, ο ίδιος αισθάνθηκε αδιαθεσία και έπεσε κάτω χωρις να έχει επαφή με το περιβάλλον.

Οι δύο φίλοι του, μη γνωρίζοντας πως να κυβερνήσουν το σκάφος ειδοποίησαν άμεσα το Λιμεναρχειο της Χίου, που έφθασε στο σημείο για να τους περισυνελλέξει ενώ στην ξηρά περίμενε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ προκειμένου να παράσχει τις πρώτες βοήθειες στο θύμα του περιστατικού. Για τον Γιάννη Μουρούνα όμως ήταν ήδη αργά αφού θάνατος είχε επέλθει ακαριαία. 

Η σορός του άτυχου Γ. Μουρούνα θα υποβληθεί σε νεκροψία και νεκροτομή σήμερα το πρωί. 

Την ίδια ώρα πλήθος μηνυμάτων από μαθητές, φίλους και γνωστούς έχουν αναρτηθεί στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, με τα περισσότερα από αυτά να τονίζουν το ήθος και τον χαρακτήρα του Γ. Μουρούνα

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ