28.11.2023 12:57

ΠΕΣ - ΝΑΤ - "Λεφτά υπάρχουν, όχι όμως για την υγεία"

Η ΠΕΣ-ΝΑΤ συμπαραστέκεται στο ΣΕΣΝΟΧ και θα συμμετάσχει στην κινητοποίηση για την αναβάθμιση της δημόσιας υγείας στο νησί μας που έχει εξαγγελθεί από την ΠΟΕΔΗΝ, για τον λόγο αυτό καλεί όλα τα μέλη και την Ναυτική Οικογένεια της Χίου στην συγκέντρωση που θα γίνει στην πλατεία Βουνακίου στις 11.30 της Πέμπτης 30 Νοεμβρίου 2023.

Συνάδελφοι, απόμαχοι και Μάχιμοι, Συμπατριώτες και Συμπατριώτισσες, δυστυχώς για άλλη μια φορά η Κυβέρνηση δείχνει το πραγματικό της πρόσωπο, την αλαζονεία της, και την πραγματική πολιτική της σε ότι έχει να κάνει με την παροχή δημόσιας και δωρεάν Υγείας στους Νησιώτες και όχι μόνο, γίνεται πλέον ολοκάθαρο αυτό που φωνάζαμε τα προηγούμενα χρόνια ότι σπεύδουμε ολοταχώς για την ιδιωτικοποίηση της Υγείας, με την παροχή μεγάλων ευκαιριών κερδοφορίας στους επιχειρηματικούς ομίλους υγείας και ψίχουλα για τον λαό. 

Η Αντιλαϊκή πολιτική της Κυβέρνησης συνεχίζεται αμείωτη, για τον λόγο αυτό ήρθε η ώρα να βγούμε ξανά στους δρόμους, να γεμίσουμε για άλλη μια φορά την πλατεία, αλλά αυτή την φορά θα είναι για την ΥΓΕΙΑ, για την… ΖΩΗ μας!! 

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ:

• Να στελεχωθεί ΕΔΩ και ΤΩΡΑ το ακτινοδιαγνωστικό εργαστήριο του νοσοκομείου Χίου.

• Να επαναπροκηρυχθούν και να καλυφθούν άμεσα οι δύο κενές θέσεις ακτινολόγων γιατρών και να ενισχυθεί το τμήμα με επικουρικούς γιατρούς.

• Να προκηρυχθούν άμεσα και να καλυφθούν οι έξι κενές οργανικές θέσεις τεχνολόγων ακτινολόγων και χειριστών ιατρικών συσκευών. Να μονιμοποιηθούν οι συμβασιούχοι ακτινοχειριστές που καλύπτουν κρίσιμες ανάγκες λειτουργίας του τμήματος.

• Ισχυρή Δημόσια Υγεία – Πρόνοια – ΕΚΑΒ, με πλήρη στελέχωση και χρηματοδότηση. 

• Άμεση στελέχωση των Κέντρων Υγείας, Περιφερειακών και Αγροτικών ιατρείων με όλες τις αναγκαίες ειδικότητες και μέσα.

• Άμεση στελέχωση του ΕΦΚΑ Χίου με όλο το απαραίτητο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ!!

ΟΧΙ ΑΛΛΗ «ΠΑΡΑΤΑΣΗ» ΣΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ….ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ!!!

ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΣ ΥΓΕΙΑΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΛΕΦΤΑ… ΓΙΟΚ.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ