7.3.2024 15:49

ΠΕΣ-ΝΑΤ: Κατάληψη του Οίκου Ναύτη αν δε δικαιωθεί το αίτημά μας για τοποθέτηση ιατρού

Το Δ.Σ της ΠΕΣ ΝΑΤ, λόγω του έντονου ενδιαφέροντος και πιέσεως εκ μέρους της Ναυτικής Οικογένειας της Χίου, για το τι μέλλει γενέσθαι με την τοποθέτηση Ιατρού στον Οίκο Ναύτη Χίου, ενημερώνει τα Μέλη και όλη την Ναυτική Οικογένεια της Χίου ότι ο αγώνας μας συνεχίζεται, υπάρχει μια κινητικότητα τόσο εκ μέρους του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη μας, όσο και εκ μέρους του Προέδρου του Δ.Σ του Οίκου Ναύτη, υπενθυμίζοντας σε όλους τους «εμπλεκόμενους» ότι πρέπει επιτέλους να σταματήσει αυτός ο εμπαιγμός, απέναντι στους Χιώτες Ναυτικούς (Μάχιμους – Απόμαχους) και τις Οικογένειες των.

Η Παγχιακή Ένωση Συνταξιούχων Ν.Α.Τ., σε κοινή ρότα με τα σωματεία Συνταξιούχων ΝΑΤ (Βροντάδου και Συκιάδας) συνεχίζει με την λογική της εύρεσης λύσης μέσω διαλόγου και τελικής δικαίωσης μας, παρόλο που νοιώθουμε τον εμπαιγμό όλα αυτά τα χρόνια, παραμένουμε πιστοί στον διάλογο δίνοντας περιθώριο μερικές ακόμη ημέρες, αλλά σε περίπτωση που και την συγκεκριμένη περίοδο δεν πραγματοποιηθεί η υπόσχεσή τους, είμαστε αναγκασμένοι να προβούμε στην κατάληψη του Οίκου Ναύτη Χίου, κάτι που ζητιέται έντονα από τους συναδέλφους μας, ώστε να πάψουν να μας υποτιμούν και να αδιαφορούν για την Ναυτική Οικογένεια της Χίου.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ