26.10.2023 17:20

ΠΕΣ - ΝΑΤ - "Η τρομοκρατία της «Δημοκρατίας» σας δε θα περάσει"

Η σύλληψη των προέδρων Λαγκάδας και Συκιάδας, στους χώρους εργασίας τους, και η προσαγωγή τους στην Αστυνομική Διεύθυνση Χίου, για τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν χθες έξω από το κατάστημα των ΕΛΤΑ Χίου, μας φέρνει πίσω σε άλλες μαύρες εποχές της «Δημοκρατίας» στην Ελλάδα.

Οι απόμαχοι της αρμύρας καταδικάζουμε οποιαδήποτε ενέργεια εκφοβισμού και στεκόμαστε στο πλευρό των κατοίκων της ΒΑ Χίου για το μη κλείσιμο των ΕΛΤΑ στα Καρδάμυλα.

Μετά τις δικογραφίες, για τα ΜΑΤ της Κυβέρνησης, τα γεγονότα των Θεοφανίων στον καταπέλτη του «Πελαγίτης», ήρθε και «έδεσε» το γλυκό με την σύλληψη των δύο προέδρων.

Φαίνεται ότι αυτοσκοπός της Κυβέρνησης είναι η ερήμωση των Νησιών, του νευραλγικού χώρου στο ΒΑ Αιγαίο, αυτό τελικά επιδιώκει η Κυβέρνηση Μητσοτάκη; Την εγκατάλειψη των νησιών από τους νέους!!!

Στηρίζουμε αυτό τον αγώνα, αλλά και κάθε αγώνα ενάντια στην υποβάθμιση του νησιού μας.

Είμαστε δίπλα στους συνδημότες μας και αγωνιζόμαστε για την δικαίωση τους.

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ» ΣΑΣ, ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!!

 

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε την διεύθυνση σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ