29.8.2022 10:48

ΠΕΣ - ΝΑΤ: «Η κινητοποίηση για την Υγεία θα πρέπει να είναι Παγχιακή Απεργία»

Στην μαζική σύσκεψη φορέων που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στο Εργατικό Κέντρο Χίου για την ανεπάρκεια της πολιτείας να στελεχώσει επαρκώς το ΕΚΑΒ στην οποία συμμετείχε και η ΠΕΣ-ΝΑΤ ΧΙΟΥ, αποφασισθεί η εκ νέου συνεδρίαση μέσα στην εβδομάδα ώστε να παρθεί η απόφαση για το πλαίσιο δράσης και την ημέρα της κινητοποίησης.

Η ΠΕΣ-ΝΑΤ ΧΙΟΥ καλεί όλους τους φορείς που θα συμμετάσχουν στην συνεδρίαση, να έχουν κατά νού ότι η ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΕΛΕΙΩΣΕ!!, δεν πάει άλλο, φτάνει πια ο εμπαιγμός στο χιώτικο λαό , ΟΧΙ άλλες ψεύτικες υποσχέσεις και μεγάλα ΘΑ.

Όποια μέρα αποφασισθεί η κινητοποίηση θα πρέπει να είναι ΠΑΓΧΙΑΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ, και ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ, να διαδηλώσουμε για την υγεία, για την Ζωή μας.

Συνάδελφοι, απόμαχοι και Μάχιμοι, Συμπατριώτες και Συμπατριώτισσες, ήρθε πάλι η ώρα να βγούμε στους δρόμους, να γεμίσουμε την πλατεία που αυτό είναι το φόβητρο κάθε Κυβέρνησης, να βροντοφωνάξουμε για την ΥΓΕΙΑ, για την ΖΩΗ μας!!

ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ!!

ΟΧΙ ΑΛΛΗ «ΠΑΡΑΤΑΣΗ» ΣΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ….ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ!!!

ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΥΠΕΡΔΟΜΕΣ-ΦΥΛΑΚΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ… ΓΙΟΚ!!!

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ