16.4.2012 16:20

Περπατούν αντιδρώντας

ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΩΝ

Πεζοπορία στις περιοχές του Αίπους που θεωρούν ότι απειλούνται από την εγκατάσταση των αιολικών πάρκων, διοργανώνουν οι «Πολίτες και Ανεμογεννήτριες» την Κυριακή 22 Απριλίου, με οδηγό τον Γ. Χαλάτση.
"Μπαμπακιές, Αντρόλακκος, Εγγύσα, Φράγκου Λάκκοι, Περδικόβουνο, Κουμά Λάκκοι, Φλωριανό Βουνό, Σπηλακιά. Τόποι αρχαίοι, τόποι ονειρεμένοι, τόποι άγνωστοι για πολλούς. Στο τρίγωνο που σχηματίζεται από τον Ανάβατο, το Πιτυός και το Φλώρι ο περιηγητής συναντά αναρίθμητα ίχνη της αρχαίας Χίου Βαδίζοντας σ' αυτό το υπέροχο φυσικό περιβάλλον με τους κέδρους και τα πεύκα απολαμβάνει κανείς παράλληλα την μοναδική θέα στον Ανάβατο, στο ρέμα και τον κόλπο της Ελίντας, στο Πελινναίο, στο Όρος, στα Ψαρά και στο απέραντο Αιγαίο!", αναφέρουν στην πρόσκληση.
Σημείο συνάντησης είναι το Αθλητικό Χωριό Αίπους στις 9 π.μ.
Διάρκεια της πεζοπορίας περίπου 3 ώρες.
Απαιτούνται παπούτσια πεζοπορίας.
Οι συμμετέχοντες σ'αυτή την δράση αποδέχονται ότι φέρουν οι ίδιοι την πλήρη και αποκλειστική ευθύνη για τυχόν ατυχήματα.
 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ