12.9.2016 12:47

Περιζήτητες οι θέσεις στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου

ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ ΤΙΣ 45Ο ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ

 

Η οικονομική κρίση έχει οδηγήσει τους γονείς στην αναζήτηση των δημοτικών παιδικών σταθμών για τα παιδιά τους μην μπορώντας να ανταπεξέλθουν στα δίδακτρα των ιδιωτικών. Η ολοένα και αυξανομένη ζήτηση για μια κενή θέση σε δημοτικούς παιδικούς σταθμούς έχει οδηγήσει τη δημοτική αρχή στην αύξηση των θέσεων που υπάρχουν για τα παιδιά, στην επέκταση των υπαρχόντων δομών έτσι ώστε να μπορεί να καλύψει κατά το δυνατόν τις ανάγκες των εργαζομένων δημοτών.

Έτσι όπως αναφέρει και σχετικό δελτίο τύπου του Δήμου, " Το σύνολο των αιτήσεων στους παιδικούς σταθμούςτου ΝΠΔΔ του Δήμου για φέτος ξεπέρασε τις 450.

 

Ο Δήμος Χίου,προβαίνοντας στις απαραίτητες ενέργειες ανακατασκευής των παιδικών σταθμών του ΝΠΔΔ του Δήμου και συγκεκριμένα στους παιδικούς σταθμούς του Βροντάδου, της Καλλιμασιάς και της οδού Φλοίσκου, αύξησε την τελευταία διετία κατά 54% τις υπάρχουσες θέσεις (από 260 σε 400), ούτως ώστε, σε συνδυασμό με άλλες ενέργειες, να καλυφθεί η ζήτηση που υπάρχει.

 

Το ΝΠΔΔ του Δήμου λειτουργεί επίσης παιδικούς σταθμούς στο κέντρο της πόλης, στην Ομηρούπολη, στο Βαρβάσι, στην Καλλιμασιά, στα Καμπόχωρα και στα Καρδάμυλα.


Παράλληλα, ο Δήμος προχωράει στην προκήρυξη 10 νέων θέσεων εκπαιδευτικών, για να καλύψει τις ανάγκες"..

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ