4.9.2012 15:37

Περισσότερα φέτος τα «πρωτάκια» στο Πανεπιστήμιο

Τονωτική ένεση με αυξημένο αριθμό φοιτητών παίρνει το Πανεπιστήμιο Αιγαίου και ειδικά τα τμήματα της Χίου. Μετά την ανακοίνωση των βάσεων οι πρωτοετείς φοιτητές στα τρία τμήματα της Χίου θα είναι 534 κατά 73 περισσότεροι σε σχέση με την προηγουμένη χρονιά.
Αυτομάτως αυτό σημαίνει ότι το Πανεπιστήμιο Αιγαίου κι ειδικά η Ακαδημαϊκή Μονάδα του νησιού τυγχάνουν αναγνώρισης κι αποδοχής γι αυτό και είναι ανάμεσα στις επιλογές των φοιτητών, μια επιλογή που λόγω κρίσης ήταν σαφώς αυξημένη κι από τα ίδια τα χιωτόπουλα.
Πέρα όμως από την αναγνώριση κι αποδοχή, το βάρος πέφτει μεγαλύτερο στην πολιτεία και στην ακαδημαϊκή κοινότητα προκειμένου να ανταποκριθεί στις αυξημένες απαιτήσεις σε όλα τα επίπεδα, σπουδών σίτισης, στέγασης μεταφοράς κ.λπ. κι εκεί είναι το μεγάλο στοίχημα ειδικά όταν ο προϋπολογισμός και οι χρηματοδοτήσεις σου έχουν πιάσει… πάτο.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ