28.12.2015 9:51

Περιπέτεια εν πλω για το Νήσος Ρόδος

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΒΛΑΒΗ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΓΙΑ ΣΥΡΟ ΑΝΤΙ ΣΑΜΟ ΚΑΙ ΧΙΟ

Σε κρουαζιέρα για γερά νεύρα έχει μετατραπεί το ταξίδι του Νήσος Ρόδος από Πειραιά για Χίο και Μυτιλήνη. Το πλοίο αναχώρησε χθες βράδυ στις 10.00 από το λιμάνι του Πειραιά και μεσοπέλαγα παρουσίασε βλάβη.

Επέστρεψε πίσω με μία μηχανή στον Πειραιά κι από κει αναχώρησε ξανά στις 4 τα ξημερώματα. Λίγο μετά τον απόπλου παρουσιάστηκε και πάλι βλάβη και πριν από μία περίπου ώρα ανακοίνωσαν στους επιβάτες πως αντί για Σάμο που ήταν ο πρώτος προορισμός και μετά η Χίος, το πλοίο θα «έπιανε» Σύρο.

Το ταξίδι για Σύρο συνεχίζεται με το πλοίο να έχει βλάβη και τις αρχές να είναι ενήμερες διαβεβαιώνοντας πως δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας.

Η νεώτερη ενημέρωση στους επιβάτες έκανε λόγο για αναχώρηση του πλοίου στη μία τα ξημερώματα για Χίο ενώ τους επιβάτες με προορισμό τη Σάμο θα τους προωθήσουν με άλλο πλοίο.

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με επιβάτες που ήρθαν σε επικοινωνία με το politischios.gr, παρά την πολύωρη ταλαιπωρία η εταιρία δέχθηκε να προσφέρει δωρεάν μόνο καφέ, χωρίς να έχει διευκρινιστεί αν θα τους δοθεί κάποιο γεύμα ή φαγητό καθώς προβλέπεται να παραμείνουν στο πλοίο για πολλές ώρες ακόμη. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ