28.7.2016 11:01

Πειραματίζονται με τις διαγραμμίσεις

ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΔΙΑΓΡΑΜΜΙΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΥΜΑΙΑ ΜΕ ΠΟΣΟ 6.000 ΕΥΡΩ

Ένα μόλις μήνα πριν το τέλος το καλοκαιριού αποφάσισε το Λιμενικό Ταμείο Χίου να ξεκινήσει τις διαγραμμίσεις των διαβάσεων πεζών στην προκυμαία.

Οι εργασίες που θα κοστίσουν 6.000 ευρώ θα ξεκινήσουν από το ξενοδοχείο «Χανδρής» και θα καταλήξουν μπροστά από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χίου.

Τα νέα υλικά

 Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Μ. Μπελέγρη, και αυτή τη φορά θα πειραματιστούν με νέα υλικά μήπως καταφέρουν να κρατήσουν για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα τα χρώματα στην άσφαλτο. «Παρ’ όλο που ξέρουμε ότι υπάρχει πρόβλημα με την άσφαλτο προσπαθούμε να δοκιμάσουμε και πάλι νέα υλικά προκειμένου να μπορούν πεζοί και οδηγοί να κυκλοφορούν με μεγαλύτερη ασφάλεια», δήλωσε ο ίδιος.

Προσπάθειες για μια νέα άσφαλτο την επόμενη χρονιά

Αναφορικά με το «πρόβλημα της ασφάλτου», ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου ανέφερε ότι καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια για την αντικατάσταση της . «Αν όλα πάνε καλά και γίνουν δεκτές οι απαιτούμενες εγκρίσεις, μέσα στο 2017 θα υπάρξει νέα άσφαλτος» κατέληξε ο Μ. Μπελέγρης. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ