9.2.2015 10:01

Πέφτει η θερμοκρασία, ενισχύονται οι βοριάδες

ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΗ ΧΙΟ

Ασθενής βροχόπτωση θα εκδηλωθεί στην Χίο σήμερα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 7 έως 11 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοανατολικούς ανέμους έντασης 4 μποφόρ. 
Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με συννεφιά, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 7 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από βορειοανατολική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 6 μποφόρ. 
Για αύριο Τρίτη 10/2, ο ουρανός θα είναι συννεφιασμένος, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 5 βαθμούς Κελσίου και θυελλώδεις βόρειους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 8 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με συννεφιασμένο ουρανό, με την θερμοκρασία στους 3 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βόρεια διεύθυνση και ένταση μέχρι 8 μποφόρ.
Νέα πτώση της θερμοκρασίας αναμένεται από τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης καθώς όλη τη διάρκεια της ημέρας δεν θα ξεπεράσει του 3 βαθμούς κελσίου ενώ οι βόρειοι άνεμοι θα εξασθενίσουν σταδιακά από το πρωί της Πέμπτης. 
 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ