30.9.2013 11:57

Παζάρι βιβλίων από τον Φιλοζωικό

4 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ: ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

Παζάρι μεταχειρισμένων βιβλίων στο δημοτικό περίπτερο απέναντι από την Περιφέρεια, στην πλατεία Βουνακίου, διοργανώνει με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων ο Φιλοζωικός Σύλλογος Χίου. Ελληνικά και ξενόγλωσσα βιβλία, dvd και cd, θα πωλούνται σε συμβολικές τιμές την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου, από τις 10 έως τη 1 το πρωί και από τις 5.30 έως τις 8 το απόγευμα. Όσοι θέλουν να ενισχύσουν τους σκοπούς του Συλλόγου μπορούν να κάνουν τις αγορές τους ή να προσφέρουν βιβλία, δίσκους και ταινίες που δεν χρειάζονται πια.
   Τα έσοδα θα διατεθούν για να πληρωθούν τα έξοδα σίτισης σκύλων και γατών σε διάφορες περιοχές και φιλοξενίας των τελευταίων δέκα σκύλων που περιέθαλψε ο Φιλοζωικός Σύλλογος από ολόκληρο το νησί. Τα σκυλιά περιμένουν να υιοθετηθούν από οικογένεια που θα τα αγαπάει και θα τα προσέχει σε μισθωμένο καταφύγιο, εφόσον δεν υπάρχει ελεύθερος χώρος αλλού.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ