5.3.2014 9:21

Πασίγνωστος τραγουδιστής: Είχα κρυψώνες στη Βουλιαγμένη, όπου έκρυβα τα κέρδη μου...

O Γιώργος Μαργαρίτης σε πρόσφατη συνέντευξή του μίλησε, μεταξύ άλλων, για τις κακές του συνήθειες, την καριέρα του, αλλά και τις... κρυψώνες που είχε για να κρύβει τα χρήματά του!

Ο ίδιος είπε: «H παγίδα μου ήταν το αλκοόλ. Το ποτό δεν το αποφεύγαμε εύκολα. Πέρασα 40 χρόνια που έπινα καθημερινά. Έπινα πολύ. Ένα μπουκάλι ουίσκι την ημέρα, χωρίς νερό, σόδα ή παγάκια. Σκέτο».

Στην ίδια εξομολογητική διάθεση, ο ίδιος ανέφερε πως έκρυβε τα κέρδη του, γιατί φοβόταν πως θα τα έχανε όλα, λόγω του τζόγου στον οποίο ήταν επιρρεπής.

«Επί 20 χρόνια έπαιζα χαρτιά, μπαρμπούτι, ό,τι έβρισκα. Στις λέσχες, στο καζίνο, παντού... Στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, εκείνα τα χρόνια, από το πρώτο νεκροταφείο και κάτω, είχα μερικές κρυψώνες: δυο–τρεις μεγάλες πέτρες, κάτω από τις οποίες έκρυβα λεφτά για να τα έχω καβάτζα, σε περίπτωση που τα έχανα όλα στις ζαριές. Η Βουλιαγμένης τότε ήταν γεμάτη λέσχες και χωράφια, δεν ήταν όπως είναι τώρα. Είχα τρεις πέτρες–κρυψώνες, όπου έκρυβα τα κέρδη μου όταν ερχόταν η καλή ζαριά, για να τα έχω στις γκίνιες μου».

 

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ