20.4.2016 13:34

Πασχαλιάτικο περίπτερο από το «Εργαστήρι» του Π.Σ.Α.μεΑ.

Όπως κάθε εορταστική περίοδο, έτσι και φέτος το Πάσχα το «Εργαστήρι» του Παγχιακού Συλλόγου Α.μεΑ. λειτουργεί περίπτερο στην Πλατεία της Χίου (έναντι της Περιφερειακής Ενότητας Χίου), όπου εκτίθενται προς πώληση πασχαλινές λαμπάδες και άλλες χειροποίητες κατασκευές που με αγάπη και μεράκι έφτιαξαν τα παιδιά του Εργαστηρίου μας.

Ενόψει της πασχαλινής περιόδου, προσκαλεί τους μικρούς μας φίλους να επισκεφθούν με τους γονείς και τους… νονούς τους το περίπτερό, για να διαλέξουν τη λαμπάδα τους μέσα από μια μεγάλη ποικιλία και σε πολύ προσιτές τιμές! Και βέβαια εκτός από λαμπάδες υπάρχουν κεριά, κουμπαράδες και πολλά ακόμη πασχαλινά δωράκια για μικρούς και μεγάλους…

To περίπτερο είναι ανοικτό και λειτουργεί τις ώρες λειτουργίας καταστημάτων.

«Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι με κάθε αγορά σας δίνετε πολλή χαρά και ταυτόχρονα ενισχύετε την προσπάθεια του Εργαστηρίου για ένταξη στην απασχόληση των παιδιών με αναπηρία!

Σας ευχαριστούμε πολύ για την αγάπη και τη στήριξη στην προσπάθεια των παιδιών και σας βεβαιώνουμε ότι όλα τα δωράκια μας είναι φτιαγμένα ξεχωριστά για τον καθένα που θα το αγοράσει!», καταλήγει η ανακοίνωση του Παγχιακού Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία.

 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ