19.8.2016 17:00

Το πάρτι των ΑΜΕΑ στη Βολισσό

Ο Παγχιακός Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία ευχαριστεί θερμά τη νεολαία της Βολισσού που με τη συνεργασία του καφέ-μπαρ Sail-Inn ετοίμασαν ένα ιδιαίτερο και ξεχωριστό πάρτι το Σάββατο 17 Ιουλίου, του οποίου τα έσοδα θα διατεθούν για τις ανάγκες του Συλλόγου.

Η νεολαία Βολισσού αγκάλιασε, τραγούδησε και χόρεψε με παιδιά με αναπηρία που παραβρέθηκαν στο πάρτι, στους μοντέρνους ρυθμούς της μουσικής, ελληνικής και ξένης και αποδείχτηκε για ακόμα μια φορά ότι όταν δίνεις αγάπη, παίρνεις αγάπη και συμπορεύεσαι με τον συνάνθρωπο, δίχως η διαφορετικότητα να παίζει ρόλο!!! Αποδείχτηκε επίσης ότι τα παιδιά με αναπηρία έχουν την ίδια ανάγκη, όπως όλα τα παιδιά, από αγάπη, χαρά, διασκέδαση και επικοινωνία.

Όπως τονίζει στην ανακοίνωση του ο Σύλλογος ΑΜΕΑ Χίου « Το παράδειγμα της νεολαίας της Βολισσού ελπίζουμε να υιοθετήσουν και άλλοι και να θελήσουν να γνωρίσουν τα παιδιά με αναπηρία, στα οποία θα δώσουν, αλλά και θα πάρουν μαθήματα, που αγγίζουν τα αισθήματα και εξυψώνουν τις ανθρώπινες αξίες!!! Ευχαριστούμε τη νεολαία της Βολισσού και τον ιδιοκτήτη του καφέ-μπαρ Sail-Inn για τη χαρά που έδωσαν στα παιδιά με αναπηρία, αλλά και για την οικονομική ενίσχυση στον Παγχιακό Σύλλογο ΑμεΑ».

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ