20.11.2023 6:49

Παρουσιάστηκε η έκθεση χειροποίητων κοσμημάτων της Ελευθερίας Λυκοπάντη

Μια εξαιρετική και ξεχωριστή έκθεση χειροποίητων κοσμημάτων και διακοσμητικών δώρων παρουσιάστηκε στο Χιακό κοινό, την Κυριακή στις 5.30 το απόγευμα στον ημιώροφο του Ξενοδοχείου «Χανδρής».

Στην έκθεση παρουσιάζεται η νέα συλλογή της Ελευθερίας Λυκοπάντη, καλλιτέχνης καταξιωμένη σε πολλούς τομείς, εκπαιδευτικός και Πρόεδρος της ΜΟΥΣΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ.

Η Έκθεση περιλαμβάνει πραγματικά εκλεκτά κοσμήματα που έχουν και κρατούν διαχρονική γοητεία στην παρουσία τους και είναι φτιαγμένα με ημιπολύτιμους λίθους, μαργαριτάρια, φίλντισι, ασήμι και επιμεταλωμένο ατσάλι. Το κάθε κομμάτι είναι μοναδικό και ανεπανάληπτο και δεν έχει αντίγραφα. Όποιο κι αν επιλέξετε για να γίνει δικό σας, θα ξέρετε ότι είναι ένα απολύτως προσωπικό σας κόσμημα που θα το φοράτε μόνο εσείς.

Δημοσιεύτηκε από Εφημερίδα Πολίτης στις Κυριακή, 19 Νοεμβρίου 2023

Οι δημιουργίες αντανακλούν διαχρονικά μοτίβα και προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία στους επισκέπτες, που ήδη ανταποκρίθηκαν πολύ θετικά από το απόγευμα της Κυριακής. Τώρα μάλιστα που πλησιάζουν Χριστούγεννα όλοι θέλουμε ένα όμορφο δώρο και όλοι κάπου θέλουμε να χαρίσουμε ένα κόσμημα ή ένα καλαίσθητο και ξεχωριστό διακοσμητικό χώρου για το σπίτι μας ή για φίλους.

Όλα τα έργα είναι φτιαγμένα με μεράκι και φαντασία και η Ελευθερία Λυκοπάντη όταν ρωτήθηκε, μας είπε ότι κι αυτή η καλλιτεχνική δημιουργία και διάθεση την επισκέφθηκε σαν δώρο του χρόνου που μας διαμορφώνει σιγά-σιγά.

Την έκθεση διοργανώνουν η " ΜΟΥΣΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ " και η " ΘΑΛίΑ " και τα έσοδα από την παρούσα έκθεση θα διατεθούν για την ενίσχυση του καθιερωμένου Φεστιβάλ και των υπολοίπων δραστηριοτήτων της " ΜΟΥΣΑΣ " και της " ΘΑΛίΑΣ ".

Η " ΜΟΥΣΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ " με το ομώνυμο Φεστιβάλ, αποτελεί έναν δυναμικό θεσμό πολιτιστικής προβολής, προωθώντας την ελληνική τέχνη και τον πολιτισμό σε διεθνές επίπεδο. Παράλληλα όμως, η " ΜΟΥΣΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ " μέσα από τις υπόλοιπες πολυποίκιλες εκδηλώσεις της, με πρωταγωνίστρια κυρίως την πρωτοπόρα μοναδική ομάδα " ΘΑΛίΑ " για την Τρίτη Ηλικία, προσφέρει αφορμές και δυνατότητες για ενημέρωση, επιμόρφωση, δημιουργία και επικοινωνία.

Τα εγκαίνια της έκθεσης πραγματοποιήθηκαν μέσα σε ένα κλίμα όμορφης παρέας με συζήτηση, επικοινωνία και ανταλλαγή απόψεων και το υπέροχο κέρασμα ενίσχυσε την καλή διάθεση. Η έκθεση θα είναι ανοιχτή μέχρι και σήμερα Δευτέρα 20 Νοεμβρίου το πρω'ί' από τις 10.00 έως τη 13.00 το μεσημέρι και από τις 17.30 το απόγευμα έως τις 20.30 το βράδυ στον Ημιώροφο του Ξενοδοχείου " Χανδρής ".

Σε σχετική συνέντευξη στον ΠΟΛΙΤΗ η Ελευθερία Λυκοπάντη ευχαρίστησε όλους τους φίλους και τις φίλες από τη ΘΑΛίΑ και τη ΜΟΥΣΑ που την βοήθησαν να στήσει την έκθεση, τον Κώστα τον Αναγνώστου για τη φωτογράφηση και τη Μαρία που φόρεσε τα κοσμήματα και τα παρουσίασε ως μοντέλο στις φωτογραφίες.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ