Σημαντικές δυσκολίες αντιμετώπισε σήμερα το μεσημέρι ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που επιχείρησε να εισέλθει στην Απλωταριά προκειμένου να παραλάβει μία ηλικιωμένη κυρία που λιποθύμησε και χτύπησε στο κεφάλι κατά την πτώση της.
Παρά τις προσπάθειες του οδηγού να μπει μέσα στην κεντρικότερη οδό της πόλης αυτό δεν κατέστη δυνατό αφού αφενός οι απαγορευτικές μπάρες και αφετέρου τα παρατημένα μηχανήματα στο κέντρο της Απλωταριάς δεν επέτρεψαν την είσοδο του ασθενοφόρου.
Τελικά με διαφορά τετάρτου και αναγκαζόμενος ο οδηγός να κάνει τον κύκλο του κέντρου έφθασε στο σημείο παραβιάζοντας παράδρομο που έχει πεζοδρομηθεί προκειμένου οι τραυματιοφορείς να παραλάβουν την ασθενή.
Στην ουσία του ζητήματος, στάθηκαν οι καταστηματάρχες της Απλωταριάς τονίζοντας ότι δεν είναι δυνατόν να καθίσταται απαγορευτική η είσοδος σε ασθενοφόρα και πυροσβεστικά κατά τη διάρκεια των εργασιών που αναμένεται να κρατήσουν 12 μήνες.
Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ.
Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.