7.2.2013 14:19

Πάρε μέρος στην αλυσίδα

ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΥΕΛΟΥ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ

«Οι ασθενείς με λευχαιμία μπορούν να γίνουν καλά κι ΕΣΥ να βοηθήσεις, πάρε μέρος στην αλυσίδα, γίνε και ΕΣΥ εθελοντής δότης», γράφει το σλόγκαν της Ελληνικής Αιματολογικής Εταιρίας που καλεί τον κόσμο να συνεισφέρει για τη σωτηρία τους με την προσφορά  αίματος, αιμοποιητικών κυτάρρων και ομφάλιου αίματος.

Η διαδικασία που βρίσκεται σε εξέλιξη και ολοκληρώνεται αύριο στη μονάδα αιμοδοσίας του Σκυλίτσειου νοσοκομείου, με τη συνεργασία του Αιματολογικού τμήματος και της Ελληνικής Αιματολογικής Εταιρίας, αποσκοπεί στην ενημέρωση για το έργο, τα αποτελέσματα και τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσουν όσοι  θέλουν να γίνουν δότες μυελού των οστών.

Αιμοδοσία

Οι εκδηλώσεις ολοκληρώνονται την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου με εθελοντική αιμοδοσία για την στήριξη των αναγκών του συλλόγου Καρκινοπαθών Χίου ΕλπίΖΩ, που διοργανώνουν ο Ιατρικός Σύλλογος Χίου και το Σωματείο Εργαζομένων Σκυλίτσειου Νοσοκομείου.

Το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου που εκπροσωπεί τους Χιώτες καρκινοπαθείς ευχαριστεί όλους τους φορείς και τα πρόσωπα που συμβάλλουν ο καθένας με τον τρόπο του στην καταπολέμηση της μάστιγας.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ