7.2.2013 14:19

Πάρε μέρος στην αλυσίδα

ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΥΕΛΟΥ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ

«Οι ασθενείς με λευχαιμία μπορούν να γίνουν καλά κι ΕΣΥ να βοηθήσεις, πάρε μέρος στην αλυσίδα, γίνε και ΕΣΥ εθελοντής δότης», γράφει το σλόγκαν της Ελληνικής Αιματολογικής Εταιρίας που καλεί τον κόσμο να συνεισφέρει για τη σωτηρία τους με την προσφορά  αίματος, αιμοποιητικών κυτάρρων και ομφάλιου αίματος.

Η διαδικασία που βρίσκεται σε εξέλιξη και ολοκληρώνεται αύριο στη μονάδα αιμοδοσίας του Σκυλίτσειου νοσοκομείου, με τη συνεργασία του Αιματολογικού τμήματος και της Ελληνικής Αιματολογικής Εταιρίας, αποσκοπεί στην ενημέρωση για το έργο, τα αποτελέσματα και τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσουν όσοι  θέλουν να γίνουν δότες μυελού των οστών.

Αιμοδοσία

Οι εκδηλώσεις ολοκληρώνονται την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου με εθελοντική αιμοδοσία για την στήριξη των αναγκών του συλλόγου Καρκινοπαθών Χίου ΕλπίΖΩ, που διοργανώνουν ο Ιατρικός Σύλλογος Χίου και το Σωματείο Εργαζομένων Σκυλίτσειου Νοσοκομείου.

Το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου που εκπροσωπεί τους Χιώτες καρκινοπαθείς ευχαριστεί όλους τους φορείς και τα πρόσωπα που συμβάλλουν ο καθένας με τον τρόπο του στην καταπολέμηση της μάστιγας.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ