28.4.2015 16:02

Παράταση θητείας

ΣΤΑ ΣΚΑΡΙΑ ΝΕΑ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ, ΙΔΙΕΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ

Έως τις αρχές του 2017 τουλάχιστον, παρατείνεται η θητεία των διοικητικών συμβουλίων των Επιμελητηρίων, όπως γνωστοποίησε η κυβέρνηση στη Γενική Συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας η οποία πραγματοποιήθηκε στην Πάτρα.

« Η επίσημη δικαιολογία είναι ότι θα θεσπισθεί νέα Επιμελητηριακή νομοθεσία, η οποία θα κατατεθεί  για διαβούλευση και στη συνέχεια θα ακολουθήσει η διαδικασία των πιθανών τροποποιήσεων, της ολοκλήρωσης και της ψήφισης. Πιστεύω ότι θα χρειασθεί περισσότερος χρόνος», δηλώνει ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Γιώργος Γεωργούλης.

 Οι Επιμελητηριακοί παράγοντες εκτιμούν ότι το πραγματικό  πρόβλημα που οδηγεί στην επιλογή της παράτασης της θητείας είναι  το αρνητικό κλίμα στην οικονομία. 
Με τη νέα  νομοθεσία θα διευκρινισθεί ποιες επιχειρήσεις έχουν δικαίωμα ψήφου μετά την κατάργηση της υποχρεωτικότητας των συνδρομών.

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ