28.1.2015 11:26

Παράπονα για την «Οικόπολις»

ΕΝΤΟΠΙΖΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΙΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟ

Παράπονα από την «Οικόπολις», την εταιρεία που έχει αναλάβει ένα σημαντικό μέρος της ανακύκλωσης, αλλά και την απομάκρυνση ογκωδών απορριμμάτων έχουν οι δημοτικοί σύμβουλοι.

Όπως καταγγέλθηκε στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, παρότι η εταιρεία, έναντι 10.000 ευρώ, έχει αναλάβει την υποχρέωση να απομακρύνει τα ογκώδη αντικείμενα από τους κάδους κι έχει ειδοποιηθεί εδώ και δέκα μέρες, τα σκουπίδια παραμένουν στα χωριά.

«Σε πόσο καιρό είναι υποχρεωμένη να τα μαζεύει; Γιατί είναι δέκα μέρες κι ακόμη τα σκουπίδια είναι εκεί. Περνώ από όλα τα χωριά και τα βλέπω», κατήγγειλε ο αντιδήμαρχος Ανδρ. Βεργίτσης για να συμπληρώσει αργότερα ο Ν. Μαρτάκης ότι έχει εντοπίσει την εταιρεία να φορτώνει τα οχήματα του Δήμου για τη μεταφορά των ογκωδών απορριμμάτων στον τόπο απόθεσης τους. «Η συμφωνία δεν ήταν αυτή. Η συμφωνία ήταν να γυρνούν, να τα μαζεύουν και να τα πετούν οι ίδιοι. Όχι να γυρνούν να τα μαζεύουν και να τα πετάμε εμείς», συμπλήρωσε ο κ. Μαρτάκης κι όλοι δεσμεύθηκαν να διερευνήσουν την υπόθεση.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ