28.1.2015 11:26

Παράπονα για την «Οικόπολις»

ΕΝΤΟΠΙΖΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΙΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟ

Παράπονα από την «Οικόπολις», την εταιρεία που έχει αναλάβει ένα σημαντικό μέρος της ανακύκλωσης, αλλά και την απομάκρυνση ογκωδών απορριμμάτων έχουν οι δημοτικοί σύμβουλοι.

Όπως καταγγέλθηκε στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, παρότι η εταιρεία, έναντι 10.000 ευρώ, έχει αναλάβει την υποχρέωση να απομακρύνει τα ογκώδη αντικείμενα από τους κάδους κι έχει ειδοποιηθεί εδώ και δέκα μέρες, τα σκουπίδια παραμένουν στα χωριά.

«Σε πόσο καιρό είναι υποχρεωμένη να τα μαζεύει; Γιατί είναι δέκα μέρες κι ακόμη τα σκουπίδια είναι εκεί. Περνώ από όλα τα χωριά και τα βλέπω», κατήγγειλε ο αντιδήμαρχος Ανδρ. Βεργίτσης για να συμπληρώσει αργότερα ο Ν. Μαρτάκης ότι έχει εντοπίσει την εταιρεία να φορτώνει τα οχήματα του Δήμου για τη μεταφορά των ογκωδών απορριμμάτων στον τόπο απόθεσης τους. «Η συμφωνία δεν ήταν αυτή. Η συμφωνία ήταν να γυρνούν, να τα μαζεύουν και να τα πετούν οι ίδιοι. Όχι να γυρνούν να τα μαζεύουν και να τα πετάμε εμείς», συμπλήρωσε ο κ. Μαρτάκης κι όλοι δεσμεύθηκαν να διερευνήσουν την υπόθεση.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ