3.3.2016 20:37

Παραίτηση Β. Παππά από το ΔΣ του Επιμελητηρίου

Καζάνι που βράζει είναι ακόμη η Διοικούσα του Επιμελητηρίου, μετά τις τελευταίες εξελίξεις που επέφερε η ανακοίνωση για τους όρους υγειινής όλων εκείνων που σερβίρουν γεύματα στους πρόσφυγες,

Η χθεσινή συνεδρίαση δεν στάθηκε ικανή να καταλαγιάσουν τα πανεύματα και πριν από λίγη ώρα μέσω fb γνωστοποιήθηκε η παραίτηση του Β. Παππά. Το κέιμενο της παραίτησης έτσι όπως αναρτήθηκε έχει ως εξης:
"ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ
Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στο Επιμελητήριο έγινε φανερό, ότι υπάρχει διάσταση απόψεων για φλέγοντα ζητήματα, που αφορούν το νησί -όπως είναι το προσφυγικό και η δράση των αλληλέγγυων-που έρχονται σε αντίθεση με τις αρχές και τις αξίες μου. Υπάρχει αδυναμία σύγκλησης απόψεων, γι΄αυτό θεωρό ηθικό χρέος μου, αλλά και για λόγους ευθιξίας -συν τοις άλλοις- σε θέματα που αφορούν την όψιμη λειτουργία και τις διαδικασίες της Δ.Ε, να υποβάλω την παραίτηση μου από τη θέση του Αντιπροέδρου και μέλους της Διοικητικής Επιτροπής.
ΠΑΠΠΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ"

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ