1.3.2017 16:38

Παραδόθηκε η νέα πτέρυγα του Ανδρεάδειου γυμνασίου Βροντάδου

Πέρασε από σαράντα κύματα. Η ολοκλήρωση του αμφισβητήθηκε από πάρα πολλούς η επιμονή και υπομονή της δημοτικής αρχής δικαιώθηκε εν τέλει εκ του αποτελέσματος, καθώςη νέα πτέρυγα του Ανδρεάδειου Γυμνασίου Βροντάδου  ολοκληρώθηκε και σήμερα πραγματοποιήθηκε η παράδοση και η διοικητική παραλαβή για χρήση της νέας, παρουσία του δημάρχου Χίου Μανώλη Βουρνού και των αντιδημάρχων κ.κ Γδύση και Φαφαλιού.

Υπενθυμίζεται ότι ο δήμος της Χίου αναγκάστηκε να κηρύξει έκπτωτο τον πρώτο εργολάβο και να ακολουθήσει στη συνέχεια όλες τις προβλεπόμενες από το νόμο ενέργειες ώστε το έργο να παραδοθεί στην ώρα του, εντός των προθεσμιών που όριζε η ένταξη της χρηματοδότησης του στο ΕΣΠΑ. Σε διαφορετική περίπτωση, οι πόροι για την εκτέλεση του έργου θα είχαν χαθεί.

Πρόκειται για ένα κτήριο- κόσμημα για την περιοχή του Βροντάδου το οποίο αναμένεται να καλύψει με τον πλέον σύγχρονο τρόπο τις ανάγκες των μαθητών και των εκπαιδευτικών . Ο δήμαρχος της Χίου εξέφρασε την ικανοποίηση του για τη δικαίωση της επιλογής του Δήμου να διεκδικήσει δυναμικά την ολοκλήρωση του έργου και συνεχάρη όλους όσους συνέβαλλαν στην έγκαιρη κατασκευή και παράδοση του.

 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ