26.7.2016 16:36

«Παραδοσιακό Χιώτικο Πανηγύρι»

Την Κυριακή 31 Ιουλίου ο Παγχιακός Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία πραγματοποιεί την καθιερωμένη πλέον ετήσια εκδήλωσή του με τίτλο «Παραδοσιακό Χιώτικο Πανηγύρι», στο Παντουκιός, στις 21:30 το βράδυ.

Η εκδήλωση που πραγματοποιείται στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του συλλόγου, ανελλιπώς όλα τα χρόνια της λειτουργίας του, έχει πολλαπλά μηνύματα προς όλους. Αποτελεί ευχάριστη ευκαιρία συνάντησης των μελών, αντίσταση με χαμόγελο και αισιοδοξία στη συνεχιζόμενη κρίση, απάντηση στα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε καθημερινά και απόδειξη ότι δεν έχουμε λυγίσει!!!

Η ορχήστρα του Γιάννη Καρνουπάκη, θα πλαισιώσει την βραδιά  με παραδοσιακά χιώτικα και μικρασιάτικα τραγούδια μαζί με τους με τους Σοκιανό Γιάννη στο κλαρίνο, Ξύδα Παντελή στο μπουζούκι – ούτι, Μαυράκη Παντελή στο ακορντεόν – πλήκτρα, Σοκιανό Βασίλη στα τύμπανα και τον Γιάννη Μοσχούρη στο τραγούδι, ενώ θα συμμετέχει και το Τμήμα Παραδοσιακών Χορών του ΝΑΣ Α.μεΑ. ΙΩΝΕΣ Χίου.

Προσκλήσεις προπωλούνται στο γραφείο του ΠΣΑμεΑ., το οποίο λειτουργεί καθημερινά από τις 9.00 . έως τις 19:00 μ.μ. Η είσοδος κοστίζει 3,00 ευρώ και το φαγητό 7,00 ευρώ.

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ