9.7.2014 19:04

Πανσέληνος στον Εμπορειό

ΑΝΟΙΚΤΟΣ Ο ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΜΕ... ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ

Κι όμως υπάρχει και αυτή η αρχαιολογία, υπάρχουν και αυτοί οι αρχαιολόγοι που παρότι όπως όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι έχουν υποστεί περικοπές εργάζονται με αμείωτο ρυθμό στο ωράριο τους κι εκτός ωραρίου προσφέρονται εθελοντικά για να λειτουργήσουν φέτος το καλοκαίρι αρχαιολογικοί χώροι, όπως εκείνος του Εμποριού.
Το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού και η Κ΄ Εφορεία Προϊστορικών & Κλασικών Αρχαιοτήτων ενημερώνουν ότι κατά τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο 2014 ο Αρχαιολογικός Χώρος Εμποριού θα παραμένει ανοιχτός για το κοινό, πέραν του καθορισμένου ωραρίου (Τρίτη ως Κυριακή 8.00 – 15.00), κάθε Τετάρτη και Σάββατο από τις 19.00 ως τις 22.00, σε μια προσπάθεια περαιτέρω ανάδειξης του υπέροχου αυτού χώρου και γνωριμίας του με το ευρύ κοινό.
Το νέο διευρυμένο ωράριο θα εγκαινιαστεί το Σάββατο 12-7-2014 (Πανσέληνος Ιούλη) με ξενάγηση στον αρχαιολογικό χώρο στις 8.00μ.μ.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ