18.7.2013 16:38

Το πανεπιστήμιο τίμησε τον Μητροπολίτη Παντελεήμονα Φωστίνη

Με μία λιτή, σεμνή τελετή, με αφορμή τα πενήντα (50) χρόνια από την εκδημία του Μητροπολίτη Χίου κυρού Παντελεήμονος Φωστίνη αλλά και την απλόχερη δωρεά του οικοπέδου του Ιερού Τάγματος Αγ. Παντελεήμονος, προερχόμενο από τον Ιερό Ενοριακό Ναό του Αγ. Ιωάννου Προδρόμου για την ανέγερση των Φοιτητικών Κατοικιών Χίου, με κρατική επιχορήγηση, το Πανεπιστήμιο Αιγαίου αναγνωρίζοντας και εκτιμώντας την ευεργεσία τίμησε το ίδρυμα με τα αποκαλυπτήρια αναθηματικής πλάκας, η οποία τοποθετήθηκε στην είσοδο του Συγκροτήματος των Φοιτητικών Κατοικιών Χίου.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε παρουσία του Πρύτανη του Πανεπιστημίου Αιγαίου Πάρι Τσάρτα, του εκπροσώπου του Σεβασμιότατου πρωτοσύγκελου πατέρα Γεώργιου Λιαδή, του Προέδρου του Ιερού Τάγματος Αγ. Παντελεήμονος  Χριστόφορου Φόρου, μελών της πανεπιστημιακής κοινότητας και περιοίκων.

Η εκδήλωση οργανώθηκε από τις υπηρεσίες της Περιφερειακής Διεύθυνσης Χίου σε αγαστή συνεργασία με το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιερού Τάγματος Αγ. Παντελεήμονος, ενώ, ακολούθησε κέρασμα από το ομώνυμο ίδρυμα.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ