11.5.2015 15:17

Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου ανοίγει τις πόρτες του σε μετανάστες και πρόσφυγες

ΔΙΕΡΕΥΝΑ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΤΟΥΣ ΩΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΣΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ

Τις δυνατότητες και τις προϋποθέσεις εγγραφής μεταναστών, ενδεχομένως και προσφύγων, στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου θα κληθεί να διερευνήσει Ομάδα εργασίας του Πανεπιστημίου.

Η ομάδα εργασίας που αποτελείται από την Αναπληρώτρια Πρύτανη ακαδημαϊκών υποθέσεων Α. Μπούνια, τον πρ. Πρύτανη Θεμ. Λέκκα, τον ομότιμο Καθηγητή Κ. Σοφούλη, τον Κοσμήτορα της σχολής Περιβάλλοντος Α. Τρούμπη και τον Κοσμήτορα της σχολής Κοινωνικών Επιστημών Π. Γρηγορίου θα κληθεί να διερευνήσει όλες τις δυνατότητες και να απαντήσει θετικά ή αρνητικά μέχρι τις 30 Ιουνίου.

Το έργο της Ομάδας Εργασίας συνίσταται στην στοχευμένη διερεύνηση κι άρτια καταγραφή του συνόλου των απαιτούμενων προϋποθέσεων, με σκοπό την εγγραφή μεταναστών κι ενδεχομένως προσφύγων, ως φοιτητών σε τμήματα του Πανεπιστημίου Αιγαίου, στην αποτύπωση της υφιστάμενης κατάστασης περί εγγραφής τους σε Πανεπιστήμια γειτονικών χωρών και στη διερεύνηση του πλαισίου παροχής υπηρεσιών συμβουλευτικής και φοιτητικής μέριμνας στο Πανεπιστήμιο. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ