31.10.2023 14:58

Παναιγαιακή κινητοποίηση για την υγεία με αφετηρία το μεσημέρι της Πέμπτης

Ξεσηκώνονται οι φορείς ενάντια στη διαρκή υποβάθμιση

Παναιγιακή κινητοποίηση για την Υγεία, όχι μόνο για την αναβάθμισή της και την κάλυψη των ελλείψεων, αλλά και για τη διατήρηση του πλήρως Δημόσιου και Δωρεάν χαρακτήρα της ως κοινωνική προσφορά στους πολίτες, ενάντια στην Κυβερνητική πολιτική που προσπαθεί να επεκτείνει τις Επιχειρήσεις στην Υγεία μετατρέποντας την έτσι σε Ιδιωτική σε νευραλγικούς τομείς, με αποτέλεσμα να πληρώνουν τα έξοδα της περίθαλψης οι ασθενείς και οι Ασφάλειές τους, πραγματοποιούν το Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ και σειρά φορέων και σωματείων με Απεργία και Συγκέντρωση στην Πλατεία Βουνακίου για διαμαρτυρία όπου καλούν όλους τους πολίτες του νησιού την Πέμπτη 2 Νοεμβρίου στις 12.30 το μεσημέρι.

Αυτά τόνισαν σε κοινή Συνέντευξη Τύπου, ο Νικήτας Παναγιώτης Πρόεδρος του Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ Χίου, ο Γιάννης Λαμπαδοχυτός Πρόεδρος ΣΕΣΝΟΧ και ο Άρης Μιχαλάκης Πρόεδρος του Σωματείου Εμπορο'υ'παλλήλων και Ιδιωτικών Υπαλλήλων Χίου.

Συμπλήρωσαν ότι η λίστα των συμμετεχόντων συνεχώς διευρύνεται σε όλη την Ελλάδα (την στηρίζουν επίσης το Δημοτικό Συμβούλιο Χίου και οι Κοινότητες Συκιάδας - Λαγκάδας) και οι διοργανωτές καλούν τα απανταχού σωματεία  σε όλη την Ελλάδα να έρθουν και να στηρίξουν και όλους τους εργαζομένους γιατί μόνο ο λαός μπορεί να σώσει το λαό και η ανατροπή της καταστρατήγησης των δικαιωμάτων των πολιτών επιτυγχάνεται με τον αγώνα.

Θύμισαν επίσης τις πρόσφατες κινητοποιήσεις για το κλείσιμο καταστημάτων ΕΛΤΑ στο νησί μας και τόνισαν ότι όλα είναι σχετικά ...και κάλεσαν όλο τον κόσμο απόψε Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2023 στις 6.30 το απόγευμα, στην είσοδο της Απλωταριάς στην κινητοποίηση υποστήριξης του Παλαιστινιακού Λαού για να σταματήσει η Απάνθρωπη Σφαγή στη Γάζα ζητώντας άμεση απεμπλοκή της Ελλάδας από το σύγχρονο αυτό έγκλημα.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ