29.3.2016 12:47

ΠΑΜΕ «Συμμετέχουμε μαζικά στην απεργία της 7ης Απριλίου»

Κάλεσμα για συμμετοχή στην 24ωρη απεργία που έχει οριστεί στις 7 Απριλίου στο Δημόσιο απευθύνει σε όλους τους εργαζομένους το ΠΑΜΕ, καλώντας τους να προσέλθουν στη συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί στην είσοδο της Απλωταριάς στις 10:30 το πρωί.

Στην ανακοίνωσή του αναφέρει:

«Έχουμε τεράστιο χρέος απέναντι στους εαυτούς μας και στα παιδιά μας  να κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας ώστε τα μέτρα – σφαγείο της κυβέρνησης να μην περάσουν.

Κανένας και καμία δεν πρέπει να δεχθεί την καταστολή, νέα μέτρα περιορισμού της λαϊκής πάλης με αφορμή τις επιθέσεις στις Βρυξέλλες. Τέτοιες ενέργειες χρησιμοποιούνται για να μπαίνουν οι λαοί στο γύψο και για νέες αιματηρές ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις και πολέμους.

Τώρα είναι η ώρα του αγώνα!

 Να μη περάσει ο νόμος λαιμητόμος που κατεδαφίζει την κοινωνική ασφάλιση.

Να μην επιτρέψουμε οι συντάξεις μας να γίνουν επίδομα πτωχοκομείου.

  • Να μην αφήσουμε η κοινωνική ασφάλιση να γίνει τροφή στα κοράκια των ασφαλιστικών εταιριών και των μεγαλεμπόρων υγείας. Κοινωνική ασφάλιση για όλους, Δημόσια και υποχρεωτική για όλους.

Να πληρώσει το κράτος και η εργοδοσία, που λεηλάτησαν τα ταμεία, που είναι υπεύθυνοι για την κρίση. Κάτω τα χέρια από το εφάπαξ.Όχι στο νέο αντιδραστικό νόμο για την Δημόσια Διοίκηση (ν. 4369/16), όχι στη νέα τιμωριτική αξιολόγηση που συνδέεται με το μισθό, το βαθμό, τις υποχρεωτικές μετατάξεις αλλά και τις απολύσεις.

Όχι στο νέο μισθολόγιο (ν. 4354/15) και στις νέες περικοπές. Κάλυψη των απωλειών τώρα. Επαναφορά των μισθών και των συντάξεων.

Να μη περάσουν τα σχέδια τους για το νέο φορολογικό. Αφορολόγητο όριο 20.000 ευρώ και επιπλέον 5.000€ για κάθε παιδί. Να φορολογηθούν τα κέρδη του μεγάλου κεφαλαίου με 45%.

 Κανένας άνεργος χωρίςεπίδομα ανεργίας,σταθερή και μόνιμη δουλειάς για όλους!

 Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη! Μπλόκο στους πλειστηριασμούς!

 Όχι στο ξεπούλημα του δημόσιου πλούτου στα μονοπώλια. Όχι σε όλες τις ιδιωτικοποιήσεις.», καταλήγει η ανακοίνωση του ΠΑΜΕ.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ