7.11.2013 10:59

Παίρνουν τα πτυχία τους

Η μεγάλη γιορτή του πανεπιστημίου και η επιβράβευση των κόπων των προπτυχιακών και μεταπτυχιακών φοιτητών επισφραγίζεται και φέτος με την τελετή καθομολόγησης. Η τελετή καθομολόγησης αποφοίτων και απονομής πτυχίων, διπλωμάτων και βραβείων επιμελείας, στους αποφοίτους του Πανεπιστημίου Αιγαίου θα πραγματοποιηθεί, την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου στις 11:00 στο Αμφιθέατρο του  Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Η εκδήλωση περιλαμβάνει: Καθομολόγηση αποφοίτων και απονομή πτυχίων και διπλωμάτων των Τμημάτων, «Μηχανικών Οικονομίας και Διοίκησης», «Διοίκησης Επιχειρήσεων» και «Ναυτιλίας και Επιχειρηματικών Υπηρεσιών».

Στην εκδήλωση περιλαμβάνεται ακόμη και η καθομολόγηση αποφοίτων και απονομή μεταπτυχιακών διπλωμάτων των Προγραμμάτων Μεταπτυχιακών Σπουδών, «Οικονομική και Διοίκηση για Μηχανικούς - Ο.ΔΙ.Μ.», «Μεταπτυχιακό Δίπλωμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων - Μ.Β.Α.», «Σχεδιασμός, Διοίκηση και Πολιτική του Τουρισμού - Σ.Δ.Π.Τ.» και «Ναυτιλία, Μεταφορές και Διεθνές Εμπόριο - ΝΑ.Μ.Ε.».

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ