8.2.2016 9:27

Παιχνίδι με τη φωτιά στο γεφύρι του Παντουκειούς

Έρμαιο του απρόβλεπτου καθίσταται πια το γεφύρι του Παντουκειούς, καθώς η αρχική προσδοκία εγκατάστασης του αναδόχου προς τα τέλη Ιανουαρίου διαψεύστηκε εξαιτίας προστριβών μεταξύ εταιρειών που είχαν, φανερά ή αθέατα, επιδείξει ενδιαφέρον για το έργο.

Η Περιφερειακή Ενότητα Χίου τάχιστα προχώρησε τις διαδικασίες απεμπλοκής των νέων εμποδίων και πλέον εκφράζεται η αισιοδοξία ότι γύρω στις αρχές Μαρτίου θα έχει οριστικά εγκατασταθεί ο ανάδοχος, χωρίς επιπλέον καθυστερήσεις. Όλα βέβαια θα κρέμονται τότε από μια κλωστή, καθώς το έργο θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί εντός των επόμενων δυο μηνών και κάθε απρόβλεπτο εμπόδιο θα το απειλεί με απένταξη.

Ο Στ. Κάρμαντζης αποδέχεται ότι όλα θα κινηθούν με την ψυχή στο στόμα, εκτιμά ωστόσο ότι θα υπάρξει αίσια έκβαση στην υπόθεση και τελικά θα έχει σωθεί τουλάχιστον το βασικό τμήμα του έργου. 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ