24.2.2014 16:37

Παχιά (προεκλογική) δροσιά για τα taxi

Δεν πήρε είδηση ο δήμαρχος από όλα όσα γράφτηκαν για την ορθολογική κατανομή των χώρων στάθμευσης των taxi περιμετρικά της πλατείας Βουνακίου.
Ως φαίνεται για το θέμα αυτό στην οδό Δημοκρατίας ούτε ακούγεται ούτε διαβάζεται τίποτα.  Πώς να εξηγήσει κανείς ότι και πάλι ασχολίαστο έμεινε το γεγονός ότι ολοένα και περισσότεροι καυτηριάζουν την αναρχία και ασυδοσία που υπάρχει ως προς την κατάληψη χώρων πέριξ της πλατείας από τους συγκεκριμένους επαγγελματίες;
Αντιθέτως η δημοτική αρχή προχωρά και στην κατασκευή μιας πέργκολας προκειμένου οι επαγγελματίες που σταθμεύουν απέναντι από την Εθνική τράπεζα, στο κέντρο της πόλης, να έχουν κι έναν ίσκιο να ξαποστάσουν!
Τώρα το πώς θα παντρέψει αισθητικά πάνω σε μια νησίδα, την πέργκολα, τα taxi, το κουβούκλιο των taxi και το πέτρινο σιντριβάνι, αυτό μόνο η δημοτική αρχή και η αρχιτεκτονική μελέτη θα το εξηγήσουν.
Το θέμα της κατασκευής της πέργκολας θα συζητηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο, το οποίο θα κληθεί να αποφασίσει για τη σκοπιμότητα αφενός του έργου και αφετέρου θα δώσει το «πράσινο φως» για την εκπόνηση της μελέτης που απαιτείται για την κατασκευή του.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ