26.9.2016 14:06

Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων η 1η Οκτωβρίου

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΡΗΣΗ ΑΡΤΗΡΙΑΚΗΣ ΠΙΕΣΗΣ ΚΑΙ ΣΑΚΧΑΡΟΥ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΟΥΝΑΚΙΟΥ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Με αφορμή τον  εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Τρίτης Ηλικίας που είναι το Σάββατο 1 Οκτωβρίου  οι εργαζόμενοι του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» θα βρίσκονται την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου  στην πλατεία Βουνακίου όπου θα διανέμουν από τις 09:00-13:00 έντυπο ενημερωτικό υλικό στο κοινό για την λειτουργία του προγράμματος. Ταυτόχρονα θα πραγματοποιούν μετρήσεις αρτηριακών πιέσεων και σακχάρου σε όλους τους ηλικιωμένους που θα βρίσκονται στην πλατεία Βουνακίου.

Τέλος για την παροχή της Νοσηλευτικής Μέριμνας οι εργαζόμενοι του Βοήθεια στο Σπίτι εκφράζουν τις ευχαριστίες τους στον ενδοκρινολόγο Γιάννη Γεωργιάδη και τους φαρμακοποιούς  Μπουμπάρη Μαριόγκα, Βασιλάκη Αγαπητό,  Χαμέτη Λεωνίδα, Γιακούμα Κωνσταντία, Σταμπόλο Ορέστη,  Δαμαλά Ελένη,  Μάπα Κωνσταντίνο,  Κεδίκογλου Μαρία,  Παντελογιάννη Γεώργιο, Χατζηδάκη Ιωάννη.

 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ