31.3.2015 19:46

Παγκόσμια χάλια [ΦΩΤΟ]

ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΓΡΑΨΕ ΤΟ GOOGLE STREET VIEW ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

Εικόνες που προκαλούν αν μη τι άλλο σκέψη και προβληματισμό, υποδέχθηκαν τον αρχικό ενθουσιασμό από την εμφάνιση του Google Car στη Χίο και την ένταξη του νησιού στο δίκτυο του Google Street View.

Μία εικονική περιήγηση στο κέντρο της πόλης αρκεί για να βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματά του για τον τρόπο που εν τέλει συμπεριφερόμαστε σε βάρος πάντα των υπολοίπων.

Μηχανάκια και αυτοκίνητα παρκαρισμένα κάθετα κατά δεκάδες πάνω στα πεζοδρόμια της πόλης, οχήματα διπλοπαρκαρισμένα, σειρές αυτοκίνητων σταθμευμένα σε χώρους όπου απαγορεύεται η στάθμευση, οχήματα οικοδομής σε χώρους στάθμευσης Α.με.Α., δεκάλεπτες στάσεις στάθμευσης κατειλημμένες από καφάσια καταστηματαρχών και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς συνθέτουν την εικόνα που αποτύπωσε ο αμερικανικός κολοσσός πληροφορικής και μετέφερε στις οθόνες εκατομμυρίων χρηστών του διαδικτύου.

Οι εικόνες που ακολουθούν είναι ενδεικτικές των όσων κατέγραψε το αυτοκίνητο της Google. Αν παρόλα αυτά δεν έχεις πειστεί μπορείς κι εσύ να ρίξεις μία ματιά ΕΔΩ. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ