7.9.2012 14:44

Π. Καλόγερος: «Σκέφτομαι να κρεμάσω δίσκο»

- ΤΡΟΦΙΚΗ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΗ ΚΑΙ ΑΠΡΟΟΠΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΧΩΡΙΟ

Αυτή ήταν η πρώτη δήλωση του Π. Καλόγερου που λίγη ώρα μετά το αγώνισμα μιλώντας τηλεφωνικά στον «π» τόνισε ότι η τελική απόφαση για το αν θα συνεχίσει στον αγωνιστικό χώρο, θα εξαρτηθεί από πολλούς παράγοντες.
«Είμαι ευτυχισμένος που συμμετείχα για δεύτερη φορά σε Ολυμπιακούς Αγώνες και που κατάφερα να σπάσω το Πανελλήνιο Ρεκόρ που κατείχα εγώ από το 2008. Για μένα αυτή η δοκιμασία είχε πολλές δυσκολίες αλλά ήταν μία εμπειρία.
Θεωρώ ότι έδωσα έναν σωστό αγώνα παρά τα όποια προβλήματα υπήρξαν τα οποία θα τα αναλύσουμε όταν φθάσω στη Χίο. Προς το παρόν θα μείνω λίγο καιρό στο Λονδίνο να ξεκουραστώ με τη γυναίκα μου και το παιδί μου», ανέφερε ο ίδιος.
 
«Και τροφική δηλητηρίαση»
Ο Χιώτης αθλητής πάντως δεν έκρυψε τη δυσαρέσκιά του σε ότι αφορά τη φιλοξενία που είχε το Ολυμπιακό χωριό του Λονδίνου, καθώς όπως μετέφερε στον «π» η συμμετοχή του κυνδίνεψε εξαιτίας τροφικής δηλητηρίασης που τον ταλαιπώρησε μέχρι και την τελευταία στιγμή.
Κουράγιο πάντως άντλησε από την οικογένειά του που όλες αυτές τις ημέρες του στάθηκε στο πλευρό του, ενώ δεν παρέλειψε να αφιερώσει τη νέα του διάκριση σε ολόκληρη τη Χίο. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ