12.5.2016 18:10

Π. Χρηστίδης: "Η κυβέρνηση βάζει στον κόφτη τις ελπίδες των νέων"

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗ ΧΙΟ

Την αλλαγή πλεύσης και στροφή πολιτικής στο ΠΑΣΟΚ σηματοδοτεί κι επικοινωνιακά ο νέος εκπρόσωπος τύπου του Κόμματος, Παύλος  Χρηστίδης ο οποίος βρέθηκε χθες στο νησί μας στα πλαίσια του διαλόγου για τη συνδιάσκεψη του κόμματος που θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας .

Ο κ. Χρηστίδης συνοδευόμενος από τον Χρ. Κριμιζή Γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ και τον Στ. Καμπούρη υπεύθυνο συντονιστικού της Περιφέρειας Β. Αιγαίου, επισκέφτηκαν το πρωί τη ΒΙ.ΑΛ. και την  Ένωση Μαστιχοπαραγωγών.

Διαβασμένος και πλήρως ενημερωμένος για το νησί μας, τις ανάγκες και τα προβλήματα του ο κ. Χρηστίδης τόνισε πως η Χίος αποτελεί παράδειγμα για όλα τα νησιά  αφού ήταν πάντα συνδεδεμένη με την πρόοδο και την ανάπτυξη και τώρα αντιμετωπίζει μια δύσκολη κατάσταση όπως το προσφυγικό, την επικείμενη αύξηση του Φ.Π.Α. και την ανατροπή της τοπικής οικονομίας με την άρση της αναγκαστικότητας της Μαστίχας.

Ο ίδιος υποστήριξε πως το ΠΑΣΟΚ έχει στόχο να παράξει πλούτο για τη χώρα, να δώσει ελπίδα στους νέους ώστε να παραμείνουν στη χώρα και να μην γίνει "κόφτης" στα όνειρα και τις ελπίδες τους κι αυτός ο στόχος θα άρει σάρκα και οστά μετά από τη συνδιάσκεψη.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση για το ενδεχόμενο εκλογών ο εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ υπογράμμισε πως «η κυβέρνηση έχει αποτύχει, από ότι έχει υποσχεθεί κάνει ακριβώς τα αντίθετα. Οι εκλογές δεν θα δώσουν καμιά απάντηση. Εμείς κάνουμε μία πρόταση όμως και λέμε ότι μετά από 6 χρόνια μνημονίων και μετά από την κατάρρευση όλων των αντιμνημονιακών ψευδαισθήσεων έχει έρθει η ώρα να υπάρχει μία κυβέρνηση εθνικής συνεργασίας  η οποία θα μας βγάλει από την κρίση, θα διαπραγματευτεί ξανά και με τους Ευρωπαίους και με το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο».

Για τη Χρυσή Αυγή 

Αναφερόμενος στις αυξητικές τάσεις που εμφανίζουν ακραία κόμματα όπως η Χρυσή Αυγή δήλωσε: "Η μάχη απέναντι στη Χρυσή Αυγή είναι συνεχής εκφράζει ότι πιο φασιστικό υπάρχει. Η λογική της είναι πέραν των ορίων της δημοκρατίας. Στόχος για όλους τους νέους είναι μια δημοκρατία που πετάει έξω το μίσος και τη μισαλλοδοξία που είναι και τα συμπτώματα της Χρυσής Αυγής"

Και η Φώφη

Αποδεχόμενος την πρόσκληση πρόκληση του κ. Καμπούρη για μια μελλοντική επίσκεψη της κ. Φώφη Γεννηματά στη Χίο, είπε πως κάτι τέτοιο σίγουρα θα πραγματοποιηθεί και θεωρείται παραπάνω από βέβαιο.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ