30.1.2015 11:34

Ουαί υμίν!..

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΧΙΑΚΗΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ “ΚΛΟΥΒΙ”

Άλλα έλεγε πριν ο δήμαρχος για τους μετανάστες κι άλλα κάνει τώρα, υιοθετώντας τις παράνομες και λανθασμένες επιλογές της δημοτικής αρχής Λαμπρινούδη με την τοποθέτηση του απαράδεκτου και παράνομου «κλουβιού για πρόσφυγες», αναφέρει σε ανακοίνωση της η Χιακή Συμπολιτεία καταγγέλλοντας τα όσα πραγματοποιήθηκαν στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, σχετικά με το θέμα.

 

 “Είναι αρχή μας ότι η Αυτοδιοίκηση πρέπει να έχει λόγο και έργο για όσα αφορούν τον τόπο μας, πέρα από τυπικές αρμοδιότητες.

 

Οι προτάσεις μας παραμένουν στο ακέραιο:

 

  • Άμεση αποξήλωση του συρματοπλέγματος, αυθαίρετης και παράνομης κατασκευής.

 

  • Εξανθρωπισμός-φροντίδα-καθαριότητα στον υπάρχοντα προσωρινό χώρο με ευθύνη του Δήμου, μέχρι την οριστική κατάργησή του.

 

  • Άμεση παρέμβαση του δήμου στα Υπουργεία Ναυτιλίας και Μεταναστευτικής Πολιτικής για την εξεύρεση μακροχρόνιας λύσης που δεν θα προσβάλλει την ανθρωπιά και την ευαισθησία της τοπικής κοινωνίας” αναφέρει η Χιακή Συμπολιτεία.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ