21.11.2014 10:37

Ό,τι δεν διαψεύδεται…

Στη δημοσιογραφία ό,τι δεν διαψεύδεται ουσιαστικά επικυρώνεται. Θυμάμαι για παράδειγμα τις μέρες που η «Χιακή Συμπολιτεία» αναζητούσε επικεφαλής και όλοι είχαν στραφεί προς τον Ανδρέα Μιχαηλίδη, ότι ο γιατρός στο άψε – σβήσε με μια καθαρή του δήλωση είχε δημόσια πει ότι τον τιμά το ενδιαφέρον, δεν τον απασχολεί ωστόσο.

Είχα λοιπόν κατά νου την αμεσότητα της τότε αντίδρασης κι όταν πληροφορήθηκα ότι το όνομα του αρχίζει να σιγοψιθυρίζεται μεταξύ όσων ενδιαφέρονται για να ενταχθούν στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, ένοιωσα ότι , το πολύ – πολύ, να βγει την επομένη και να επαναλάβει το «ευχαριστώ, δεν θα πάρω».

Διάψευση δεν έγινε, έχω δε τη βάσιμη υποψία ότι ούτε στο μέλλον πρόκειται να γίνει. Ο γιατρός σε ερώτημα μας περιορίστηκε να σχολιάσει «γιατί να το διαψεύσω;». Ταυτόχρονα πρόσωπα που τον γνωρίζουν από πρώτο χέρι θεωρούν ότι μάλλον προετοιμάζεται για τη μεγάλη δοκιμασία.

Ανέκαθεν ήταν πρόσωπο με κοινωνικές αναζητήσεις και ενδιαφέροντα. Μάλλον ήρθε η στιγμή να τα εξωτερικεύσει σε μια πιο μεγάλη κλίμακα, γιατί θυμίζω πως σε μικρότερες όλα αυτά είχαν εκδηλωθεί επιτυχώς.

Ο Αντρ. Μιχαηλίδης ήταν ο μόνος που πέτυχε στο ΣΥΡΙΖΑ της δυναμικής του 3% να δώσει αυτοδιοικητική οντότητα τριπλάσια του εθνικού εκλογικού ποσοστού του. Είναι ο άνθρωπος που χαίρει ευρύτερου κύρους μεταξύ των ανθρώπων του πνεύματος του νησιού και του ιατρικού χώρου. Αν, όπως όλα δείχνουν λοιπόν, θέλει ο … γαμπρός (Μιχαηλίδης), είναι δυνατόν να κάνει το δύσκολο ο … πεθερός (ΣΥΡΙΖΑ), έχοντας τέτοιες περγαμηνές στο βιογραφικό του;  

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ