5.8.2016 11:57

Όταν η «Mastiha» …συνάντησε το «ΟΖ» [ΦΩΤΟ]

ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΚΟΚΤΕΪΛ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗ ΜΑΣΤΙΧΑ

Λίγο τα κοκτέιλ που είχαν ως βάση τη μαστίχα, λίγο οι γεμάτοι τρέλα barman, λίγο η κεφάτη μουσική και… έτοιμο το πάρτι στο «Mastiha Shop», της προκυμαίας.

Κόντρα στις δύσκολες στιγμές που διανύουμε, «Μastiha Shop» και «ΟΖ» ένωσαν τις δυνάμεις τους πραγματοποιώντας ένα ξεχωριστό πάρτι γεμάτο χαρά, χαμόγελα και αισιοδοξία. Οι μεν έδωσαν τα υλικά και οι δε έδωσαν «ανάσα» στα υλικά, μετατρέποντάς τα σε μοναδικά cocktails που ικανοποιούσαν και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο.

 

Η μαστίχα από άλλη οπτική γωνία

Οι περαστικοί που βόλταραν στο λιμάνι το βράδυ είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν εντελώς δωρεάν ένα «μαστιχοκοκτέιλ», να θαυμάσουν το ρετρό  βαν του «ΟΖ», το οποίο εδώ και λίγο καιρό συντροφεύει το cocktail bar σε κάθε του εμφάνιση  καθώς και να δουν τη μαστίχα από μια άλλη οπτική γωνία.

«Στα πλαίσια της συνεργασίας του «ΟΖ» με το μαγαζί «Mastiha Shop», αποφασίσαμε να διοργανώσουμε αυτό το μίνι πάρτι και να δώσουμε χαρά στον κόσμο. Το «ΟΖ» έχει ξεκινήσει ένα project προώθησης της μαστίχας ως πρώτη ύλη σε μπαρ καθώς και συνεργασίες με τη «Medittera» σε διάφορα σημεία στην Ελλάδα», δήλωσε στον «π» ο ιδιοκτήτης του μπαρ Δ. Γεωργούλης. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ