8.8.2013 13:11

Οσονούπω μετακόμιση

ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΥΝ ΤΟ «Γ. ΚΑΛΟΥΤΑΣ» ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

Η καλοκαιρινή ραστώνη δεν ακουμπά ούτε κατά διάνοια τα συνεργεία που αυτές τις μέρες εκτελούν εργασίες στο εκθεσιακό Κέντρο «Γ. Καλουτάς» φροντίζοντας την εσωτερική του διαμόρφωση με τέτοιο τρόπο ώστε να δύναται να φιλοξενηθεί στους χώρους του η Διεύθυνση Αγροτικής Ανάπτυξης Χίου.

Η απόφαση είναι ειλημμένη και για την Περιφερειακή ενότητα εκτός από την οικονομική ωφέλει που εμπεριέχεται σε αυτήν και δεν είναι άλλη από την παύση καταβολή ενοικίων για τη στέγαση της συγκεκριμένης υπηρεσίας, αλλά και τη στέγαση των υπηρεσιών Αγροτικού Ενδιαφέροντος σε ένα χώρο που θα είναι στην καρδιά της αγροτικής παραγωγής του νησιού.

«Είναι ο καλύτερος χώρος που θα μπορούσε ποτέ να φιλοξενήσει τη συγκεκριμένη υπηρεσία. Θα είναι σε ιδιόκτητο κτίριο και κοντά στους παραγωγούς» δήλωσε στον «π» ο αντιπεριφερειάρχης Μ. Κράκαρης υποστηρίζοντας πως με την ολοκλήρωση των εργασιών, όλα θα είναι έτοιμα για τη μετακόμιση.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ