6.10.2014 17:19

Ορθάνοιχτο στην κοινωνία το πανεπιστήμιο της Βιβλιοθήκης «Κοραής»

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 350 ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ

Ευρεία αποδοχή στην τοπική κοινωνία η οποία μεταφράστηκε  σε ρεκόρ συμμετεχόντων και εγγραφών, κατέγραψε το Ανοικτό πανεπιστήμιο της Βιβλιοθήκης «Ο Κοραής».

Το πρώτο στοίχημα για τη Βιβλιοθήκη και το διοικητικό της συμβούλιο κερδήθηκε αφού οι εγγραφές δείχνουν ότι αυτή η προσπάθεια αγκαλιάστηκε και έτυχε μεγάλης αποδοχής για όλες τις θεματικές ενότητες από Χιώτες όλων των ηλικιών. Χαρακτηριστικό είναι ότι μέχρι σήμερα οι εγγραφές ανέρχονται στις 350.

Τα μαθήματα ξεκίνησαν την Παρασκευή με τη θεματική ενότητα «Μαθήματα Δημόσιας Διοίκησης», με ομιλητή τον Β. Φίλια την οποία παρακολούθησαν περίπου 100 άτομα ενώ το Σάββατο  στην ενότητα «Μαθήματα Μαθησιακών Δυσκολιών και Εκπαίδευσης» με ομιλήτρια την Ελ. Λιβανίου, οι συμμετέχοντας έφτασαν τους 130 που παρακολούθησαν επί δίωρο το μάθημα.

Τα μαθήματα του ανοικτού πανεπιστημίου, όπως και οι εγγραφές για τους κύκλους σπουδών που δεν έχουν ξεκινήσει, συνεχίζονται.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ