19.6.2013 9:46

Οριστική "νίκη" για τους «Αλλήλων Ένεκα»

ΑΠΕΡΡΙΨΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΤΡΙΤΑΝΑΚΟΠΗΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΔΙΟΡΙΣΤΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ

Οριστικά στο συρτάρι μπαίνει η προσπάθεια περιορισμού του έργου των «Αλλήλων Ένεκα» από τον Σύλλογο Αδιόριστων Καθηγητών του νησιού αφού η αίτηση των τελευταίων να μπουν κριτήρια στην εθελοντική διδασκαλία έπεσαν στο κενό μιας και το Μονομελές Πρωτοδικείο Χίου απέρριψε οριστικά οποιεσδήποτε αιτιάσεις.

Στο σχετικό δελτίο Τύπου ο Λ. Πυργάρης σημειώνει:

«Ενημερώνουμε τούς μαθητές μας και τους γονείς τους καθώς και την κοινή γνώμη ότι με την υπ’ αριθμόν 190/2013 απόφαση τού Μονομελούς Πρωτοδικείου Χίου τής 4/6/2013 απορρίφθηκε οριστικά η Τριτανακοπή που κατέθεσε ο Σύλλογος Αδιορίστων Εκπαιδευτικών Β/θμιας Εκπαίδευσης Χίου κατά τής Εθελοντικής Ομάδας Καθηγητών Χίου ΑΛΛΗΛΩΝ ΕΝΕΚΑ και της απόφασης που αναγνώρισε το καταστατικό τών Εθελοντών Καθηγητών.

Εκφράζουμε την απόλυτη ικανοποίησή μας γι’ αυτήν την απόφαση και το βαθύτατο σεβασμό μας στο θεσμό τής Ελληνικής Δικαιοσύνης, η οποία είναι το θεμέλιο τής ευνομούμενης και συντεταγμένης Πολιτείας!

Ευχαριστούμε τούς μαθητές μας και τους γονείς τους, οι οποίοι παρά την ανέντιμη και ανελέητη πολεμική που ασκήθηκε σε βάρος μας από το Σύλλογο Αδιορίστων Εκπαιδευτικών και από συγκεκριμένη τοπική ηλεκτρονική εφημερίδα, τους μήνες Αύγουστο και Σεπτέμβριο 2012,  εξακολούθησαν τη φοίτησή τους στο εκπαιδευτικό μας σχήμα ουδόλως θορυβηθέντες ή πανικοβληθέντες.

Επίσης, θερμές ευχαριστίες αποδίδουμε στη δικηγόρο Χίου κ. Άννα Ψυχουλά για την πολύτιμη νομική υποστήριξη που παρέσχε στο Σωματείο μας. Τέλος, διαβεβαιώνουμε την κοινή γνώμη τής Χίου ότι δεν πρόκειται να υποστείλουμε τη σημαία τής αλληλεγγύης και θα εξακολουθήσουμε να παρέχουμε δωρεάν τις εκπαιδευτικές μας υπηρεσίες προς τους μαθητές που ζητούν τη βοήθειά μας!»

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ