22.6.2016 17:09

Οριοθετούνται δράσεις και παρεμβάσεις

ΤΑΜΠΕΛΕΣ ΟΡΙΟΘΕΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤHΣ ΦΑΡΚΑΙΝΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΡΥΘΜΙΣΤΕΙ ΣΩΣΤΑ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ

Μεγάλες... δόξες γνωρίζει ο νέος  χώρος  άθλησης και αναψυχής στη Φάρκαινα, που δόθηκε πρόσφατα στη χρήση του κοινού. Η αρτιότητα  των εγκαταστάσεων, οι χώροι στίβου, μπάσκετ, τένις, οι ποδηλατόδρομοι, οι  περιπατητικές διαδρομές, οι φυτοτεχνικές κατασκευές και ο άνετος χώρος στάθμευσης των οχημάτων δίνουν τη δυνατότητα στους χρήστες να περάσουν ευχάριστα την ώρα τους και στις οικογένειες να παίξουν τα παιδιά τους χωρίς κανένα κίνδυνο.

Όμως παρατηρήθηκε ότι οι μικροί ποδηλατιστές χωρίς να το θέλουν μπαίνουν και στο διάδρομο με το  ταρτάν του στίβου και δημιουργούν προβλήματα  στους χρήστες των κουλουάρ. Μετά από σχετικές επισημάνσεις η Τεχνική Υπηρεσία τοποθέτησε ταμπέλες σήμανσης των ορίων των ποδηλατόδρομων, για να αποφευχθούν τυχόν ατυχήματα, παρεξηγήσεις και διαμαρτυρίες.

« Με τη χρήση διαπιστώνουμε κάποια πράγματα που μπορούν να βελτιωθούν, οι χρήστες του στίβου μας διαμαρτυρήθηκαν ότι οι ποδηλάτες χρησιμοποιούν λανθασμένη διαδρομή και εμείς οριοθετήσαμε με ταμπέλες τον ποδηλατόδρομο, εποπτεύουμε συνεχώς το χώρο για να διορθώνουμε όποιες ατέλειες υπάρχουν», δηλώνει ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Μπελέγρης.

Και στη Λάδης

Ταυτόχρονα, το συνεργείο της Τεχνικής Υπηρεσίας, αντικατάστησε και τα σπασμένα σιδερένια  κολωνάκια στον πεζόδρομο των οδών Λάδης και  Μπεκριδάκη  στην προκυμαία, πίσω από το τελωνείο. Εδώ η επέμβαση καθυστέρησε, αφού τα προβλήματα είχαν δημιουργηθεί και καταγράφηκαν  από τον περασμένο Μάρτιο

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ