21.11.2012 15:11

Οργιάζει η παράνομη υλοτόμηση

ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΑΣΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ

Άρχισαν τα όργανα…. Χωρίς δισταγμό, ασυνείδητοι έχουν αρχίσει ήδη να ρημάζουν τα καμένα δέντρα στις εκτάσεις που καταστράφηκαν από τη φωτιά του καλοκαιριού χωρίς να ενδιαφέρονται για τις συνέπειες της πράξης τους στο περιβάλλον και κατ’ επέκταση στους ανθρώπους. Πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι υποστηρίζουν ότι τα κρούσματα παραβατικότητας πάρα πολλά καθημερινά, αλλά η πολιτεία δεν έχει τους απαραίτητους μηχανισμούς που θα προστατέψουν το περιβάλλον από μεγαλύτερη καταστροφή το περιβάλλον μετά τη φωτιά.
Επιβεβαίωση
Το απαράδεκτο φαινόμενο έχει αρχίσει ήδη να παίρνει έκταση επιδημίας, αφού οι δράστες ενεργούν με την σιγουριά ότι οι ελεγκτικοί μηχανισμοί δεν μπορούν να ενεργοποιηθούν. Ο δασάρχης Κ. Μπέλλας επιβεβαιώνει μια σύλληψη στις 14 Οκτωβρίου « για παράνομη μεταφορά δασικών προϊόντων» και άλλες παλιότερες στην περιοχή των Καρδαμύλων.

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε την διεύθυνση σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ