29.11.2012 11:40

Ώρα για πράξεις

ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΖΗΤΑ Ο Ν. ΓΙΑΚΑΛΗΣ

Μωρά παιδιά κοιμούνται στους δρόμους και στα παγκάκια, άνθρωποι εξαθλιωμένοι έχουν κάνει «σπίτι» τους τον κήπο της Μυτιλήνης. Αυτή η εικόνα ευαισθητοποίησε το Ν. Γιακαλή και με επιστολή του στον Υπουργό Δημοσίας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Νικόλαο Δένδια του ζητά να σταματήσει τις συσκέψεις επί συσκέψεων και τα λόγια για το μεταναστευτικό και να αναλάβει άμεσα τις πρωτοβουλίες και τις αποφάσεις που απαιτούνται και επιβάλλουν οι σημερινές συνθήκες.
Αναλυτικότερα η επιστολή:
«Κύριε Υπουργέ
Οφείλω να σας ενημερώσω ότι η κατάσταση με τους λαθρομετανάστες έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο.
Το θέμα πλέον καταλαμβάνει ανθρωπιστικές διαστάσεις με μικρά παιδιά να κοιμούνται στους δρόμους και στα πάρκα, στα χωριά και στις πόλεις των νησιών μας, μέσα στο κρύο και στην υγρασία.
Αντιλαμβάνεστε ότι αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί. Οι συσκέψεις πρέπει να τελειώσουν. Το θέμα πρέπει να αντιμετωπιστεί άμεσα. Αναλάβετε τις πρωτοβουλίες που απαιτούνται, πάρτε τις αποφάσεις που επιβάλλουν οι συνθήκες.».

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ