20.12.2012 16:37

Όπου δεν πίπτει λόγος πίπτει… γερανός

ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΥΠΕΡΑΜΥΝΕΤΑΙ ΜΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ, Η ΝΕΑ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ Δ. ΧΩΡΙΑΤΑΚΗ

«Ο γερανός θα επεμβαίνει όπου χρειαστεί. Όπου παρεμποδίζεται η κυκλοφορία και όπου θεωρηθεί σκόπιμο, μακριά από υπερβολές στη χρήση του», ανέφερε μιλώντας στον «π» η νέα προϊσταμένη της Δημοτικής Αστυνομίας Χίου Δ. Χωριατάκη με αφορμή το συμβάν που καταγράφηκε το πρωί της Δευτέρας στην Απλωταριά.
 
«Επειδή πολλά ακουστήκαν, τον γερανό τον κάλεσαν οι Δημοτικοί Αστυνόμοι και όχι οι καταστηματάρχες. Έχουμε υπογράψει τη σχετική σύμβαση με ιδιώτη και τον χρησιμοποιούμε ως τελευταία λύση. Στη συγκεκριμένη περίπτωση πριν αφαιρέσουμε τις πινακίδες και καλέσουμε τo γερανό, είχαμε ψάξει όλα τα κοντινά καταστήματα να βρούμε τον ιδιοκτήτη του οχήματος», ανέφερε η κ. Χωριατάκη.
 
Η ίδια πάντως υπεραμυνόμενη το έργο της Δημοτικής Αστυνομίας ανέφερε πως τα στελέχη της προσφέρουν πολύτιμες υπηρεσίες  χωρίς αυτές να προβάλλονται σωστά προς τα έξω.
 
«Αν βλέπατε το φόρτο εργασίας των παιδιών και τα αντικείμενα που έχουν να ασχοληθούν καθημερινά τότε θα καταλαβαίνατε και εσείς πόσο σημαντική είναι η ύπαρξη της υπηρεσίας. Μην ξεχνάτε από την άλλη ότι είναι 10 άτομα για ολόκληρο τον ενιαίο Δήμο της Χίου και χωρίζονται ανά βάρδιες. Το να ζητάμε περισσότερα από μία υπηρεσία που λειτουργεί με το ελάχιστο δυνατό προσωπικό είναι αντιφατικό», κατέληξε η κ. Χωριατάκη.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ