10.2.2015 14:39

Ομάδα προσωπικής ανάπτυξης για φοιτητές

ΔΙΩΡΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΧΙΟΥ

Το Κέντρο Πρόληψης Χίου και ο Συμβουλευτικός Σταθμός Ψυχολογικής Υποστήριξης του Πανεπιστημίου Αιγαίου διοργανώνουν, στα πλαίσια των δράσεων της Επιτροπής Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου με την τοπική κοινωνία, Ομάδα Προσωπικής Ανάπτυξης για φοιτητές/τριες των Τμημάτων του Πανεπιστημίου Αιγαίου της Σχολής Επιστημών της Διοίκησης στη Χίο.

Η ομάδα θα διεξαχθεί το Μάρτιο με δίωρες εβδομαδιαίες συναντήσεις και ενδεικτικά θα πραγματεύεται θέματα όπως:

  • την προσαρμογή στην ενήλικη ζωή,
  • τη διαχείριση συναισθημάτων, συγκρούσεων και διαπροσωπικών σχέσεων
  • την πρόληψη των εξαρτήσεων

Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται ως τις 28 Φεβρουαρίου στο τηλέφωνο του Συμβουλευτικού Σταθμού, 22710-35096 ή στέλνοντας mail στο spsysde@aegean.gr. Ανώτατος αριθμός συμμετοχών θα είναι τα 20 άτομα.

Πρώτη συνάντηση της ομάδας θα γίνει την Τρίτη, 3 Μαρτίου, στις 18.00, στη Μικρή Αίθουσα Ορόφου στο Μιχάλειο Κτήριο. Συντονιστές της ομάδας θα είναι οι ψυχολόγοι Στράτος Τσουκάρης (Κέντρο Πρόληψης Χίου) και Ιωάννα Γρηγοροπούλου (Συμβουλευτικός Σταθμός). Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ