21.10.2013 10:18

Ολοταχώς για τον Αστέρα Βουλιαγμένης

ΦΡΕΝΟ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΚΕΡΑΜΕΙΩΝ ΒΑΖΕΙ Η «CHARTERWORLD» ΤΟΥ ΧΙΩΤΗ ΕΦΟΠΛΙΣΤΗ Λ. ΚΟΛΛΑΚΗ

Τα όσα είχε μεταφέρει ήδη από τον Μάιο του 2013 σε πρωτοσέλιδο δημοσίευμά του ο «π» σχετικά με την αξιοποίηση των Κεραμείων από το επενδυτικό σχήμα του Χιώτη εφοπλιστή Λ. Κολλάκη επαναφέρει στο προσκήνιο η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» που σε εκτενές ρεπορτάζ της αναφέρεται στην πορεία του ίδιου του εφοπλιστή και της Charterworld.

Η εφημερίδα παρουσιάζει τον Λου Κολλάκη ως έναν εκ των βασικών μνηστήρων για την εξαγορά του Αστέρα Βουλιαγμένης, στη 2η φάση του διαγωνισμού του ΤΑΙΠΕΔ, σημειώνοντας ότι έχει να συναγωνιστεί ακόμα 12 σοβαρές επιχειρήσεις που προτάθηκαν από τη διοίκηση του Ταμείου Αξιοποίησης της Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου.

Όπως ήταν αναμενόμενο το νέο δημοσίευμα του «Πρώτου Θέματος» πυροδότησε για μία ακόμη φορά σειρά ερωτηματικών για την αξιοποίηση των εγκαταστάσεων στα Κεραμεία με το περιβάλλον του Λου Κολλάκη να διαχέει ότι ναι μεν οι εγκαταστάσεις παραμένουν στον ίδιο ωστόσο κάθε σενάριο αξιοποίησής τους είναι πολύ μακριά από την πραγματικότητα.

«Προς το παρόν το ενδιαφέρον της εταιρίας μας είναι προσανατολισμένο στο διαγωνισμό του ΤΑΙΠΕΔ για τον Αστέρα Βουλιαγμένης. Για εμάς αποτελεί πρόκληση η αξιοποίησή του. Μέχρι την ανακοίνωση του τελικού αναδόχου η εταιρία μας δεν συζητεί κάτι άλλο εκτός από 2-3 ακόμα διαγωνισμούς του ΤΑΙΠΕΔ. Διαβεβαιώνουμε όμως ότι επί του παρόντος ότι και αν ακούγεται για αξιοποίηση των Κεραμείων δεν βρίσκει κανένα αντίκρισμα τόσο στην πραγματικότητα όσο και στις πραγματικές προθέσεις του ομίλου μας», είπε στον «π» στέλεχος της εταιρίας. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ