24.4.2012 17:57

Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα του Voyage στη Χίο

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η επίσκεψη των δημοσιογράφων του θεματικού καναλιού ανακάλυψης / ταξιδιών Voyage. Το Voyage είναι ένα από τα μεγαλύτερα δορυφορικά κανάλια της Γαλλίας, η δε εκπομπή, διάρκειας 26 λεπτών, θα έχει κεντρικό θέμα το ρουκετοπόλεμο αλλά και γενικότερα τα έθιμα του Πάσχα στη Χίο μη παραλείποντας τα αξιοθέατα του νησιού μας.
Η προβολή θα αρχίσει τον Ιούνιο 2012 στα πλαίσια της σειράς “Ville en Fete” και επί 2 μήνες θα μεταδοθεί άλλες 12 φορές σε διαφορετικές ώρες απόγευμα ή βράδυ, ενώ τα επόμενα 3,5 χρόνια θα προβάλλεται 8 φορές το χρόνο δηλαδή επί πλέον άλλες 96 προβολές. Η ταινία θα δοθεί και στα τοπικά τηλεοπτικά κανάλια.
Η ανακοίνωση της Περιφέρειας αναφέρει:
«Ευχαριστίες οφείλονται στο πρακτορείο Ionia Touristiki, στα ξενοδοχεία Grecian Castle, Medieval Castle Suites, Volissos Holiday Homes, Pearl bay, στα εστιατόρια Χότζας, Παπαμιχαλάκης στα Μεστά και Φάμπρικα στη Βολισσό.
Επίσης ευχαριστούμε τον αντιδήμαρχο κο Κώστα Μούνδρο, τον ξεναγό κο Θωμά Καραμουσλή, τη βιοτεχνία γλυκών “Τα γλυκά της Θείας Ευαγγελίας”, το “Citrus”, το Αργέντικον, τον κο Βασίλη και την κα Ρούλα Μπάλλα, την κα Αντιγόνη Μαιστράλη και τον κο Γιώργο Μισετζή, η συμβολή των οποίων βοήθησε τα μέγιστα ώστε να ολοκληρωθεί η εκπομπή».  

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ